Nordsjælland

LANGT VÆK

Det er ikke tilfældigt, at netop Nordsjælland blev kongernes foretrukne legeplads, og at det var her Kierkegaard og en lang række kunstnere blev inspireret til at tænke, digte, skrive og komponere. Her er stemning, slotte, klostre, alsidig natur og her er højt til loftet med plads til begejstring og store tanker!

Vi tror på, at alt kan lade sig gøre, også for dig og dine delta- gere, og vi hjælper gerne. Både med alt det praktiske, men også med sparring og udvikling af
dit møde. Netop det faktum, at vi kan inddrage oplevelsesrum- met og relatere det til dit tema, gør en forskel, og kan gøre dit møde unikt. Udover vores faste koncepter, som eksempelvis det historiske eller kulturelle møde, så er vi eksperter i at skræddersy løsninger, hvor vi inddrager mødetema, deltagere og omgivelser.

I kan komponere jeres egen musik. I kan fyre kanonerne af på Kronborg. I kan komme en tur i bokseringen. I kan afholde Bond Casino aften, eller I kan lave jeres helt egen kunstrunde. I kan selvfølgelig også bare hol- de et møde med fantastisk mad. I bestemmer, vi hjælper.

LIGE I NÆRHEDEN

Et af de argumenter vi oftest bliver mødt med, når vi fortæller om Unikke Møde- steder i Kongernes Nordsjæl- land er, at vi er for langt væk, og det er lettere, bare at blive tættere på. Tættere på hvad? Hos os kan du besøge to lan- de indenfor 20 min., du kan rejse tilbage i tiden, og fra Stansted Airport og til Tra- falger Square er eksempelvis 62 km, mens der fra Kastrup lufthavn og til Kronborg Slot er 57 km.

Men vi lytter, og vi har derfor valgt at se transporten som en del af oplevelsen, og ar- rangerer derfor gerne noget helt specielt for dig og dine gæster.

Kommer I fra Københavns området, så husk også på, at I kører mod myldre tra kken, og mange af mødedeltagerne sikkert bor uden for selve København, så for dem er
det faktisk hurtigere, at køre nordpå.